Kan ik mijn eigen gedigitaliseerde bestand voor borduurwerk gebruiken?

Maaike de Boer
Maaike de Boer
  • Bijgewerkt

Als je een eerder gedigitaliseerd borduurbestand hebt, zullen we de kwaliteit bekijken en je laten weten of we het kunnen gebruiken. Niet alle gedigitaliseerde borduurbestanden zijn gelijk, dus we raden je over het algemeen aan ons een kwalitatief goed bestand voor je te laten maken.

Borduurmachines worden bediend door borduurbestanden die in verschillende formaten komen. Wij kunnen de volgende formaten verwerken: DSB, Uxx, PEC, PES, DSG, EXP, KSM, TBF, DST, EXX, DSZ, FXX en ZSK. De meest bekende code in de borduurindustrie is de DST code.

Let op: het is momenteel niet mogelijk om zelf borduurbestanden te uploaden op het Dropshirt platform, stuur ze op en vraag een beoordeling aan via ons contactformulier.