Ik wil on-demand / dropship verkopen. Hoe kan ik jullie mijn bestellingen sturen?

Maaike de Boer
Maaike de Boer
  • Bijgewerkt

We zijn bezig met de bouw van ons eigen aangepaste platform om direct te integreren met webwinkels via e-commerce platforms als Shopify, Wix en WooCommerce. Details voor Shopify hier.

Tot die tijd begin je met het plaatsen van een bestelling om ons te vertellen welke producten je met ons wilt dropshippen. Vervolgens, als je een mockup hebt goedgekeurd en we alle ontwerpbestanden voor je producten hebben, kun je ons je bestellingen op de volgende manieren toesturen:

• Als CSV bestand periodiek (dagelijks / wekelijks)
  • Plaats direct een bestelling bij ons telkens als je een verkoop doet

Vanaf dat moment produceren en verzenden we gewoon je bestellingen en factureren je wekelijks.