Shopify integratie

• Bijgewerkt

Beschikbaar januari/februari 2023

10/01/23 update: Door een aantal factoren, waaronder de vakantieperiode en personeelsproblemen, duurt het indieningsproces langer dan verwacht. We nodigen alle klanten uit om contact met ons op te nemen als je specifieke vragen hebt of meer informatie wilt over de vertragingen, en danken jullie allemaal voor jullie geduld en enthousiasme rond dit project!

02/12 update:

6/11 update: Shopify heeft ons gevraagd enkele wijzigingen in de app aan te brengen, dus we lanceren morgen vroege toegang tot het platform zonder de Shopify app. We zullen de gewijzigde app deze week opnieuw indienen en verwachten binnen 2 weken goedgekeurd te worden.

27/10 update: We wachten nog steeds op goedkeuring van Shopify, maar mikken nu op 7 november als lanceringsdatum.

14/10 update: Het duurde iets langer dan we hadden gehoopt, maar we hebben de app vandaag ter goedkeuring ingediend.

23/9 update: We hebben een aantal bugs moeten verwijderen en het ter goedkeuring indienen van de Shopify app om producten te synchroniseren uitgesteld tot volgende week. Tweede ronde UAT gaat maandag van start.

12/9 update: We zijn officieel begonnen met User Acceptance Testing (UAT) op het platform.

Als je een notificatie wil ontvangen wanneer de integratie beschikbaar is kan je deze bladzij volgen of even een berichtje sturen via ons support formulier