Stanley/Stella SS23 Collectie

• Bijgewerkt

Verfrissend anders, geruststellend vertrouwd. SS23 gaat over het bekijken van onze stedelijke omgevingen vanuit een nieuw perspectief en het benutten van wat ze te bieden hebben. Geïnspireerd door door burgers geleide buitenzweminitiatieven in heel Europa, is het een collectie die mensen samen wil brengen en een gevoel van saamhorigheid wil kweken. Klaar om erin te duiken?

Klik op de afbeelding hieronder om het SS23 Collectie Lookbook te bekijken of blader door onze productcatalogus.