Stanley/Stella Outerwear Collectie SS22

• Bijgewerkt

De nieuwe Outerwear Collectie is ontworpen om het meeste te halen uit alledaagse avonturen in de buitenlucht, van woon-werkverkeer of het verkennen van een nieuwe stad, tot wandelen in het park of afspreken met vrienden.

Deze veelzijdige stijlen zijn gemaakt van 100% post-consumer gerecyclede stoffen, en zijn waterafstotend en windbestendig.

Klik op de afbeelding hieronder om het Lookbook van de Outerwear Collection te bekijken of blader door onze productcatalogus.

Outerwear SS22 Lookbook